فینگر فود، غذایی است که بتوان به سادگی آن را با انگشت خورد. در واقع هر غذایی که شما بتوانید آن را بدون نیاز به ابزارهایی مانند کارد و چنگال و قاشق، میل کنید، یک نوع فینگرفود است. فینگرفودها می توانند مناسب ترین گزینه برای زیبایی میز غذای شما باشند.




 


فینگر قارچ شکم پُر


این نوع فینگر فود بسیار خوشمزه و مقویه .اگرچه بیشتر به عنوان پیش غذا کاربرد داره اما به عنوان یک شام سبک خیلی مناسبه. توجه داشته باشین که می تونین قارچ رو با هر نوع مواد دلخواه پر کنین. برای طرز تهیه قارچ شکم پُر ابتدا دل قارچ ها رو به خوبی خالی کنین بعدش با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارین توی دل قارچ ها را پُر کنین. ما به شما قارچ شکم پر با مواد زیر را توصیه میکنیم که بسیار خوشمزست.


مواد لازم: گوشت چرخ کرده حدودا ۱۵۰ گرم – پیاز متوسط ۱ عدد – فلفل دلمه کوچک ۱ عدد – قارچ درشت ۴ تا ۵ عدد – سیب زمینی متوسط اعدد – نمک و فلفل و رب گوجه به اندازه – ذرت پخته ۲ قاشق سوپخوری – پنیر پیتزای ورقه ای یا رنده شده به اندازه


طرز تهیه: قبل از هرچیز سیب زمینی رو بذارید آب پز بشه بعد پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و یه مقدار وسط دو نیمه سیب زمینی رو با قاشق خالی کنید.

قارچها رو هم بشورید و کلاهک رو از ساقه جدا کنید و یه مقدار به قارچها آبلیمو بزنید که موقع پخت سیاه نشه.

پیاز و فلفل دلمه ای رو یه همراه گوشت چرخ کرده تفت بدبد و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زرد چوبه ساقه های قارچها رو که خورد کردین رو به همراه ذرت به مواد اضافه کنید و رب گوجه رو هم بریزید و بذارید یه مقدار تفت بخوره بعد شعله رو خاموش کنید.

قارچها و سیب زمینی ها رو توی ظرف بچینید و در صورت تمایل کف ظرف رو با روغن زیتون چرب کنید…بعد از مواد وسط قارچها و سیب زمینی هارو پر کنید و روی مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونید بعد ۱۰ دقیقه توی فر یا مایکروویو بذارید تا پنیر آب بشه و طلایی.


 




 


فینگر لقمه های نان پنیر


لقمه های کوچیک نون، پنیر خیار به عنوان اردو یکی از فینگر فود های مناسب برای فصل تابستونه که نیاز به گرم کردن هم نداره.

نون های تارت  فقط به درد شیرینی نمی خورن، می تونین داخل اونا رو با خیار و کاهو و مرغ یا  مخلفات مورد علاقه تون پُر کنین. نان های اسنک هم گزینه های بسیار مناسبی برای تهیه این فینگرفود خوشمزه خواهند بود.


 




 


فینگر کوکو


مواد لازم: نان های برش خورده – کوکو سبزی یا هر نوع کوکویی که میپسندین – خیارشور حلقه شده – سس – گوجه گیلاسی


 




 


لقمه پنیر و سوسیس


ابتدا نان های تست را به اشکال دلخواه خود برش بزنید سپس برش های نان تست را در درون قالب فر قرار دهید و به مدت چند دقیقه قالب فر درون فر بگذارید تا نان ها کمی برشته شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه فینگر فود پنیر و سوسیس روی نان های برشته شده را کره بمالید سپس مقداری سس کچاب بر روی برش های نان بریزید و در مرحله آخر برش های سوسیس سرخ شده را بر روی نان ها قرار دهید و قالب فر را به مدت 5 دقیقه در درون فر با گریل روشن قرار دهید.


 




 


رولت پنیر و سالامی


این رولت‌ها را با نان پیتا یا لواش ایرانی هم می‌توانید درست کنید. با این میزان مواد می‌توان ۲۸ تا ۳۲ عدد رولت سالامی در مدت ۳۰ دقیقه تهیه نمود.


مواد لازم: نان ترتیلای مکزیکی (۴ عدد) – پنیر خامه‌ای نرم (۱۲۰ گرم) –  خردل (۱ قاشق غذاخوری) – مایونز (۱ قاشق غذاخوری) – پنیر چدار رنده شده(  ½۱ پیمانه) – کالباس سالامی (۲۴۰ گرم) – جعفری تازه( به مقدار لازم)


طرز تهیه :خردل و مایونز را با هم مخلوط می‌کنیم. روی هر یک از نان‌های ترتیلا را یک لایه پنیر خامه‌ای مالیده و روی آن یک لایه از مخلوط خردل می‌مالیم. سپس روی آنها را با ورقه‌های کالباس سالامی می‌پوشانیم و پنیر رنده شده را روی انها پخش می‌کنیم. سپس جعفری را روی آنها می‌ریزیم. نان‌های ترتیلا را رول کرده و در سلفون می‌پیچیم تا به همان حالت بماند. سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً خود را بگیرد. قبل از سرو کردن هر رول را به قطعات ۲ الی ۳ سانتیمتری برش می‌زنیم و در ظرف مناسب چیده و سرو می‌کنیم.


 




 


گردآورنده: شیوا ترابی


پایگاه نیوزی ایران وکیل